I made this widget at MyFlashFetish.com.

Gomenasai Anime Smiley

Monday, 15 August 2011

..Bintang Hati...

ADui..mata ni xley nk tutup lagi gara-gara duk cari maklumat pasal topic research ni..alang-alang bukak blog sat..uhuk3..(hurm...makin hari makin byk kje..tp sy smpt je bukk blog n fb), tp..jgn slh fhm..nur on9 pun bukan smata2 untuk melayan chatting je..tp untuk release je..n suka2 sblum start buat kje..ni nk hbiskan keje..so, update dlu skit2..hihihi..

ha..baru ni, nur balik kajang umh abg Pu..hihi, A.pu kasi peti ais die yang zaman muda2 dlu bwk dtg umh sewa ni..ape lagi, blh la msk lps ni..insyaallah saving dh lps ni.. ;D yahoOO..huhu..ha, nk dijadikan cerita,..masa duk umh a.pu, k.nun ngidam nk mkn puding kastard koktail..so, kami pergi la giant cari barang dapur..uhuk..ptg tu jgk nur try buat..dr tunjuk ajar my sis.. ;) alhamdulillah jadi jgk..keeskkn nye pula..nur try plk buat kek Puding Roti..nyum3..nk th x jd bntuk cmne??hehehe..ja ea..

Taaaddaaa....kt sebelah ni la kek puding roti tu..comel kan??rasa sayang pulak nk makn..hihihi..btw, dh msuk dlm perut dh pun..huhu.. ;D..nt next time try buat kuih lain plk..insyaallah..erm k la..dah ngtuk..nk out dlu yew..selamat berpuase.. ^^

No comments:

Post a Comment