I made this widget at MyFlashFetish.com.

Gomenasai Anime Smiley

Monday, 15 August 2011

...Ramadhan di pErantauan...

  Cak!


Ini la makanan kami berbuka hari ini..rezeki kami..alhamdulillah..ukhuwah kami terjalin.. ;D


hihihi...jangan marah ye kerana memasukkn pic ni...uhuk3


Hye..dah lame sy x update sy py blog..uhuk..so, mlm ni nk cite psl juadah kami berbuka puasa je hari ni..hehe..ntah pape kan..mcm xde bnde lain dh nk cite.. ;) saja-saja untuk share bersama..xth la kami yang baru bersama dlm ms sebulan dh jd rapat gila dh..ini lah hikmah bulan Ramadhan Al-mUbarak yang mengeratkan silaturahim kami..alhamdulillah, moga hubungan ini berkekalan..insyaallah.. ;D

Hari ni..sy dgn atul beli barang dengan pasaraya segi..n then kami masak same-same skali dgn sue..uhuk, nk th kmi msk pe??ni kre first time nur msk dgn dorg ni dkt umh bujg kami..kami masak Sotong msk sambal pedas dan kangkung goreng belacan! wa...tmbhn lagi..tempoyak..jgn lupa yew..hihihi ;) my favourite tu!uhuk3..mjilat jari kowt dgn sue..nsb baik ade geng..yang lain, nk xnk je bau..nk2 jeling2 jew..huhu, nk2 k.hana y jeling xmo tgk jew tempoyak tu..hehehe..ampun kak hana..hohoho..

Mudah-mudahan kami semua akan dimurahkan rezeki macam ni selalu..insyaallah..huhu, cayang korg smua..pose leklok ye cok..Gud Luck! ;D

3 comments:

  1. hehehehe..juadah hari nie paling sedap..sonok sgt pat buke camnie ramai2,meriah!

    ReplyDelete
  2. a'ah..moga2 kte dpt berbuka mcm ni lagi.. ;D

    ReplyDelete